Twitter Facebook


Buurvrouw Neel op zoek naar klusproblemen in Oud Oost

11 september 2013

Op initiatief van de gemeente Leeuwarden, Elkien en WoonFriesland trekt Buurvrouw Neel op donderdag 22 augustus de wijk Oud-Oost in op zoek naar lokale klusproblemen bij de inwoners thuis. Met een huis-aan-huis verspreiding van deurhangers en Buurvrouw Neel die in een talentenbus door de wijk rijdt, inventariseert Wijkaanpak Leeuwarden in de wijk Oud-Oost naar de behoefte van de wijkbewoners. Aan de deurhanger zit een invulstrook waarop inwoners kunnen aangeven of zij en in welke mate zij zitten te wachten op praktisch advies en hulp aan huis. Inwoners van de wijk Oud-Oost kunnen de invulstrook aan de deurhanger invullen, losknippen en gratis opsturen naar de gemeente Leeuwarden. Met het opsturen van de invulstrook maken de inwoners kans op een gratis schilder, tuinman of andere hulp aan huis.

Screen Shot 2013-09-11 at 11.53.31 AM

Inventarisatie
Na ontvangst van de geretourneerde invulstroken kan de gemeente Leeuwarden inventariseren waar de behoefte van de inwoners van de wijk ligt. Dit vormt de leidraad voor de organisatie van de Dag van de Wijkaanpak later in dit jaar.

Wijkaanpak Leeuwarden
De huis-aan-huisverspreiding is onderdeel van het project Wijkaanpak Leeuwarden. Wijkaanpak Leeuwarden is een traject waarin de gemeente Leeuwarden, Elkien en WoonFriesland samen met bewoners en diverse andere partijen intensief samenwerken om 6 wijken in de stad een positieve impuls te geven.